A deontológiai prioritás: Gondolatrokonság Ny. F. Fjodorov és a »korai szlavofilizmus« képviselői között - Medzibrodszky, Alexandra (Slavia Centralis, 2020)
Pomen deontologije: podobne ideje N. F. Fedorova in zgodnjih slovanofilskih mislecev