13. konferenca Komisije za slovansko besedotvorje pri MSK - Stramljič Breznik, Irena (Slavia Centralis, 2020)
Avtorica je poročala o 13. konferenci Komisije za slovansko besedotvorje, ki je potekala od 17. do 19. maja 2011 v poljskem mestu Poznanj.