Some Topical Issues of Teaching and Practical Implementation of Management in Higher Education - Ossik, Yuriy; Shakhshina Ainur (Naše gospodarstvo/Our economy, 2013)
Prispevek obravnava vprašanja, ki se nekako ne odražajo v sodobnem managementu: razprava o smeri družbenoekonomske aktivnosti družbe, razmerje med ma- nagementom in etiko, razmerje med kvantiteto in kakovostjo dela managerja in delavca v kontekstu razvoja novih vej ekonomske znanosti – ekonomike sreče.