Odločba Sodišča EU v zadevi Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága - Dvoršak Ana (LeXonomica, 2021)
Odločba Sodišča EU v zadevi Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága: Razlaga člena 101(1) PDEU glede ravnanj podjetij, ki po »cilju« omejujejo konkurenco