Naložitev globe za kršitve konkurenčnega prava, ki so v skladu z nasvetom odvetniške družbe ali nacionalnega organa za konkurenco - Hojnik, Janja (LeXonomica, 2021)
Naložitev globe za kršitve konkurenčnega prava, ki so v skladu z nasvetom odvetniške družbe ali nacionalnega organa za konkurenco.