TRAJNOSTNI TURIZEM JE IZZIV RABI ENERGIJE - Milan Ambrož (Journal of Energy Technology, 2024)
Ta študija predstavlja izvirni model kulturnih sprememb k bolj trajnostni rabi energije. Poleg tega, študija predlaga strategije za vpeljavo kulturnih sprememb k trajnostnemu turizmu, ki temeljijo na faktorjih kulturnih sprememb, ki jih predlagajo raziskovalci kulturnih sprememb kot izhodišče za obvladovanje negativnih vplivov energije na okolje.