ENAČBA ZA IZRAČUN JAKOSTI MAGNETNEGA POLJA PO SREDINI REŽE BIPOLARNIH SUSPENDIRANIH SEPARATORJEV ŽELEZA - Mykhaylo Zagirnyak (Journal of Energy Technology, 2024)
Predstavljena je enačba, ki zagotavlja možnost dovolj točnega izračuna jakosti magnetnega poljavpo sredini reže med poloma, ki ga tvorijo nagnjene površine delov polov elektromagnetov U-tipa suspendiranih separatorjev železa.