Izkustveno učenje bodočih vzgojiteljev predšolskih otrok - Lepičnik-Vodopivec Jurka (Revija za elementarno izobraževanje, 2008)
Članek obravnava izkustveno učenje bodočih vzgojiteljev predšolskih otrok v teoriji in praksi s poudarkom na značilnostih nekaterih zgodovinskih modelov profesionalnega izobra`ževanja, zlasti reflektivnega modela, ki poudarja vlogo in pomen praktične izkušnje. Pedagoško prakso obravnava kot del profesionalnega izobra`ževanja bodočih vzgojiteljev, kjer gre za učenje s pomčjo konkretnih izkušenj in refleksije lastne prakse. COBISS ID: 16221192