The Code of Ethical Conduct of the University of Maribor / Kodeks etičnega ravnanja Univerze v Mariboru - Pahor, Dušica (Acta Medico-Biotechnica, 2022)
Šestega julija letos je Senat Univerze v Mariboru sprejel Kodeks etičnega ravnanja Univerze v Mariboru. S sprejemom novega dokumenta sta prenehala delovati Kodeks profesionalne etike Univerze v Mariboru iz l. 2015 in Kodeks etike in integritete za raziskovalce na Univerzi v Mariboru iz l. 2017. Kodeks etičnega ravnanja je splošni akt Univerze v Mariboru, zavezujoč za vse sodelavce in študente ...