Virtual reality simulator training – a new era in surgical education program / Učenje s simulatorji – novo obdobje v izobraževanju kirurgov - Pahor, Dušica (Acta Medico-Biotechnica, 2021)
Z odprtjem nove stavbe Medicinske fakultete Univerze v Mariboru s sodobnim simulacijskim centrom so bile v septembru 2013 dane popolnoma nove možnosti za izobraževanje specializantov s simulatorji.