Faculty of Medicine, University of Maribor – the students’ perspective / Medicinska fakulteta Univerze v Mariboru – mnenja študentov o študiju - Pahor Dušica (Acta Medico-Biotechnica, 2021)
Smo dobri ali slabi, kje smo v primerjavi z drugimi? To so vprašanja, ki se nam vedno znova postavljajo. Kaj je tisto, kar nas bo naredilo boljše, nas popeljalo v svet najboljših?